کانون انجمن های صنایع غذایی ایران

کد خبر: 2242

تاریخ انتشار: 17 اسفند 1393 - 10:41

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام :

محدودیتی برای فعالیت افراد در واردات خوراک دام نیست

محدودیتی برای فعالیت افراد در واردات خوراک دام نیست مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام :

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد واردات کاملا رقابتی است و اگر اتفاقی در مورد ثروت‌اندوزی برخی واردکنندگان اتفاق افتاده باشد، به جاهای دیگر مربوط می‌شود و به ما برنمی‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران،مصطفی یاسایی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به این سؤال که چرا از تولید داخلی نهاده‌های دامی حمایت نمی‌شود در حالی که برخی واردکنندگان بزرگ نهاده‌های دامی با ارز مبادله‌ای اقدام به واردات و با ارز آزاد اقدام به فروش این کالاها و ثروت اندوزی می‌کنند، گفت: برنامه تولیدات کشور براساس میزان آب، خاک و شرایط اقتصادی تنظیم می‌شود.

وی با بیان اینکه تولیدات محصولات مختلف در کشور شرایط متفاوتی دارد، افزود: در تولید برخی محصولات در کشور خودکفاییم، در برخی محصولات شرایط صادراتی و در برخی دیگر نیاز به واردات وجود دارد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام بیان داشت: برنامه‌ریزی برای تولیدات کشور براساس میزان آب و خاک انجام می‌شود و جایی شاهد وجود آبی که برای تولید به کار گرفته نشود، نیستیم.

یاسایی تصریح کرد: ظرفیت تولید براساس شرایط آب و خاک کشور و شرایط اقتصادی محدود است.

وی با اشاره به وضعیت کم‌آبی و خشکسالی‌های کشور، گفت: بنابراین با توجه به شرایط کشور در جاهایی که لازم است، باید واردات انجام شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام بیان داشت: ارز مبادله‌ای در اختیار همه افرادی که با ثبت شرکت و اخذ پروانه امکان فعالیت اقتصادی دارند، قرار می‌گیرد و آنها با ثبت سفارش، مجوز واردات، این نوع ارز را اخذ می‌کنند و هیچ محدودیتی برای ورود افراد به این فعالیت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه افرادی که شرکت و کارت بازرگانی دارند می‌توانند اقدام به واردات محصولات مورد نیاز کنند، گفت: میزان واردات بستگی به توان اقتصادی و مدیریت فرد وارد کننده دارد.

یاسایی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد واردات کاملا رقابتی است و اگر اتفاقی در مورد ثروت‌اندوزی برخی واردکنندگان اتفاق افتاده باشد، به جاهای دیگر مربوط می‌شود و به ما برنمی‌گردد.

وی با تأکید بر این موضوع که ظرفیت تولید محصولات با توجه به شرایط متفاوت است، گفت: در حال حاضر ایران صادر کننده پسته و خرما است، در حالی که درجه وابستگی به واردات روغن خوراکی حتی از مواد علوفه‌ای هم بیشتر است.
 

 

منبع: فارس

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " کانون انجمن های صنایع غذایی ایران " مجاز است.