10 بهمن 1397 - 11:2
شناسه خبر: 7415
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
کاوه زرگران:
اگر رقابت پذیری را ارتقا ندهیم بازارهای منطقه را از دست خواهیم داد
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران کاوه زرگران در پنجمین جشنواره تقدیر از برترین های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه برندهای خوشنامی در صنایع غذایی کشور ایجاد شده اند که از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در تولید محصولات خود بهره میگیرند گفت: بسیاری از این برندها توسط مدیران جوان و خوشفکر شکل گرفته اند و توانسته اند با برندهای قدیمی صنایع غذایی ایران به رقابت بپردازند.
وی صنایع غذایی ایران را از خصوصی ترین صنایع فعال کشور توصیف کرد که رقابت در آن ازجایگاه خاصی برخوردار است و سبب ارتقای کیفیت محصولات این صنعت شده است.
زرگران با تاکید بر اینکه فعالان صنایع غذایی کشور با وجود شرایط دشوار تحریم های بین المللی و تامین مواد اولیه تولید همچنان در تلاش برای حفظ کیفیت محصولات خود هستند، اظهار امیدواری کرد که این رقابت در ارتقای کیفیت تولیدات کشاورزی کشور نیز شکل بگیرد چراکه ارتقای کیفیت محصولات صنایع غذایی و رقابتی تر شدن آنها در سطح بین المللی در گرو ارتقای کیفیت محصولات تولید شده در ابتدای زنجیره تولید محصولات صنایع غذایی است.
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه در دنیای امروز این رقابت پذیری است که حرف اول را می زند، انتخاب مصرف کنندگان داخلی را هم برپایه همین اصل اساسی دانست و اظهار کرد: استقبال مصرف کنندگان از محصولات باکیفیت که با رقابتی ترین قیمت به بازار عرضه می شوند بهترین مشوق تولیدکنندگان این صنعت است.