30 اردیبهشت 1397 - 16:18
شناسه خبر: 6966
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد:
افزایش نظارت بر اقلام پرمصرف در ماه رمضان
سازمان ملی استاندارد ایران کلیه ادارات استانی این سازمان را موظف کرده است تا با بازرسی ویژه و نمونه برداری، نسبت به فرآورده های اعلام شده نظارت و کنترل دقیق تری داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذ ایی ایران به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران، روغن سرخ كردني، روغن خوراكي مصرفي خانوار، زعفران، كشك مايع، شير پاستوريزه، شیر فرادما(UHT)، کره، مارگارین (کره گیاهی)، پنير تازه، شكر، چای معطر، چای سیاه، زولبیا و بامیه، پیاز و سیر سرخ شده که مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند از جمله اقلام اجرای این طرح هستند.
براساس این گزارش، ادارات کل استاندارد استان ها در اجرای این طرح موظف شده اند تا با بازرسی ویژه و نمونه برداری، نسبت به فرآورده های اعلام شده نظارت و کنترل دقیق تری داشته باشند.
نتایج نمونه برداری و آزمون های به عمل آمده، بعد از ماه مبارک رمضان از طریق جراید اعلام عمومی خواهد شد.