18 بهمن 1396 - 13:29
شناسه خبر: 6801
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیرکل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو از کاهش ۱۰ درصدی نمک نان خبر داد.
پایگاه خبری سازمان غذا و دارو
مدیرکل فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو خصوص برخی اقدامات سازمان غذا و دارو برای ارتقا سلامت نان گفت: نان به دلیل اینکه قوت غالب مردم است، حساسیتهای زیادی روی چرخه تولید آن وجود دارد و این حساسیتها در تمام مراحل برداشت گندم، نحوه نگهداری و آماده کردن آرد و نان اعمال می شود.
وی افزود: اکنون ۲ نوع نان صنعتی و سنتی در کشور وجود دارد، نظارت بر روی تولید نانهای صنعتی بیشتر بوده است، چرا که امکان کنترل همه فرآیندهای تولید وجود دارد، به دلیل اینکه مردم از نان سنتی بیشتر استفاده می کنند نظارتهای بر سلامت این نان ها افزایش پیدا کرده است.
دکتر وحید مفید در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده از برخی موادغیرمجاز در نان گفت: نانوایان گاهی به دلیل کیفیت نامناسب آرد از مواد بهبود دهندهای چون جوش شیرین استفاده میکنند، این مورد در کارگروه گندم، آرد و نان وزارت صنعت که سازمان غذا و دارو عضویت دارد در حال پیگیری است تا بتوانیم آردی با کیفیت مناسب در تمام فصول به نانواها تحویل دهیم.
وی ادامه داد: نمیتوان گفت که جوهر قند اصلا در نانها استفاده نمیشود، اما ما کنترلها و نظارتها را به طور مستمر انجام میدهیم و تاکید میکنم که استفاده از افزودنی های غیرمجاز مثل بلانکیت یا جوهر قند در نانها ممنوع است. مفید در ادامه از کاهش ۱۰ درصدی نمک نان خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته با نظارتهای انجام شده توانستیم میزان نمک در نانهای سنتی را کاهش دهیم و اکنون به ۱.۸ درصد رسیده است.