23 آبان 1396 - 9:45
شناسه خبر: 6553
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
امضای تفاهمنامه همکاری بین انجمن صنایع لبنی ایران و انجمن صنایع لبنی اروپا
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، رضا باکری، دبیر انجمن صنایع لبنی ایران در ارتباط با مفاد این تفاهم نامه مشترک توضیح داد: این سند همکاری با محوریت موضوعاتی چون تبادلات علمی و تجربی در زمینه ارتقای کیفی شیر خام در کشور و مطابقت استانداردهای محصولات لبنی ایران با استاندارد اتحادیه اروپا (CE) به نحوی که محصولات لبنی ایران قابلیت صدور به کشورهای این اتحادیه و به تمام کشورهای دنیا باشد.
وی همچنین با اشاره به افزایش 300 تا 350 کیلویی مصرف لبنیات خانوارهای اتحادیه اروپا به طور سالانه، یکی دیگر از محورهای این تفاهمنامه را انتقال تجربیات اتحادیه اروپا در زمینه افزایش مصرف سرانه سالانه خانوار ایرانی، عنوان و اضافه کرد: تبادل تجربیات و دانش علمی در ارتباط با زنجیره تامین شیر و تبادل دانشجو و متخصص در حوزه صنایع لبنی نیز از دیگر محورهای این تفاهم نامه بوده است.
همچنین روز گذشته هیات بلندپایه اتحادیه اروپا به تقاضای تعدادی از شرکتهای فعال در زمینه صنایع لبنی این هیات و با همراهی کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، از یکی از کارخانجات تولیدی فرآوردههای لبنی استان تهران بازدید کردند.
به گفته دبیر انجمن صنایع لبنی ایران، سطح دانش و تکنولوژی روز دنیا در تولید فرآوردههای لبنی در ایران، هیات اتحادیه اروپا را به تمجید از فرمولاسیون محصولات و تجربه مهندسین و کارگران ایران در زمینه تولید محصولات لبنی واداشته است و این دیدار توانسته سیمای بسیار خوبی از صنعت لبنیات کشورمان برای شرکتهای فعال در صنایع لبنی اروپایی ترسیم کند.
گفتنی است هیات 70 نفره عالی رتبه اتحادیه اروپا به ریاست فیل هوگان، کمیسیونر اتحادیه اروپا و شرکتهای تجاری فعال در صنایع غذایی و کشاورزی این اتحادیه به میزبانی اتاق بازرگانی تهران و کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران برای بررسی زمینههای همکاریهای مشترک در حوزه های کشاورزی، صنایع غذایی و توسعه روستایی و امکان گسترش سطح روابط اقتصادی و تجاری روز شنبه به تهران آمده است. سفر این گروه امروز دوشنبه 22 آبان ماه پایان خواهد یافت.