26 مهر 1396 - 10:3
شناسه خبر: 6461
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر:
همه دستگاه های کشور برای ایجاد اشتغال و به کارگیری افراد ناتوان جامعه همت کنند
در سیویکمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی تهران، فعالان اقتصادی میزبان رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بودند. پرویز فتاح که طی دو سال گذشته ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره) را برعهده دارد، تعامل با بخشخصوصی برای آنچه که وی فقرزدایی از کشور میداند حفظ کرده است. او در حالی اینبار به سیویکمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران آمد که تفاهمنامه همکاری دیگری با نهاد بخشخصوصی با موضوع «طرح رفع سوءتغذیه کودکان نیازمند زیر 6 سال» را به امضا رساند. پیش از این و طی سال گذشته نیز، تفاهمنامه دیگری میان اتاق تهران و کمیته امداد امام خمینی (ره) به امضا رسید و طی آن، اداره بیمارستان بازرگانان به اتاق تهران بازگشت. این بیمارستان از ابتدای تاسیس در دهه30 خورشیدی، وقف اتاق بازرگانی تهران بود.
در این جلسه همچنین چهره هایی چون مهدی خانمحمدی، بنیانگذار گروه نان صنعتی سحر، مرتضی سلطانی، بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر و غلامعلی سلیمانی، بنیانگذار شرکت کاله نیز حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند.
نانآوری پس از فقر
بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر در نشست هیات نمایندگان اتاق تهران، پس از آنکه سرگذشت زندگی و شروع به کار خود را در دقایق کوتاهی تشریح کرد، گفت: شروع فعالیت اقتصادی نان سحر به مانند سایر کسبوکارهای موفق و بزرگ امروز، از مکانی محقر و کوچک با تعداد پرسنل محدود آغاز شد و امروز پس از گذشت بیش از 40 سال از عمر این مجموعه بزرگ تولیدی کشور، علاوه بر تولید انواع نان به در تولید ماشینآلات صنعت نان کشور نیز فعالیت داریم و ایجاد دانشگاه علمی کاربردی و توسعه آموزشی در این بخش را نیز در پیش گرفتهایم.
خانمحمدی سپس به رفع فقر و معضلات اجتماعی در کشور را در گرو توسعه اشتغال دانست و گفت: گداپروری در کشور را باید کنار گذاشت و به جای آن، همه دستگاه های کشور برای ایجاد اشتغال و به کارگیری افراد ناتوان جامعه همت کنند. وی افزود: اشتغال و تولید در کشور با سود بالای بانکی ایجاد نخواهد شد.