26 مهر 1396 - 9:47
شناسه خبر: 6460
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مرتضی سلطانی:
نهادهایی نظیر کمیته امداد هیچ گاه سراغ کارآفرینان برای جلب همکاری به منظور کاهش فقر نیامده اند
پایگاه خبری اتاق تهران
در سیویکمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی تهران، فعالان اقتصادی میزبان رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بودند. پرویز فتاح که طی دو سال گذشته ریاست کمیته امداد امام خمینی (ره) را برعهده دارد، تعامل با بخشخصوصی برای آنچه که وی فقرزدایی از کشور میداند حفظ کرده است. او در حالی اینبار به سیویکمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران آمد که تفاهمنامه همکاری دیگری با نهاد بخشخصوصی با موضوع «طرح رفع سوءتغذیه کودکان نیازمند زیر 6 سال» را به امضا رساند. پیش از این و طی سال گذشته نیز، تفاهمنامه دیگری میان اتاق تهران و کمیته امداد امام خمینی (ره) به امضا رسید و طی آن، اداره بیمارستان بازرگانان به اتاق تهران بازگشت. این بیمارستان از ابتدای تاسیس در دهه30 خورشیدی، وقف اتاق بازرگانی تهران بود.
در این جلسه همچنین چهره هایی چون مرتضی سلطانی، بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر، غلامعلی سلیمانی، بنیانگذار شرکت کاله و مهدی خانمحمدی، بنیانگذار گروه نان صنعتی سحر نیز حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند.
من فرزند فقر هستم
مرتضی سلطانی، بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر، پشت تریبون قرار گرفت تا در باب ضرورت توجه به مسئولیت های اجتماعی بنگاه ها سخنانی را ایراد کند. او در ابتدا، خود را این گونه توصیف کرد:« من فرزند فقر هستم.» و سپس از فقر دوران کودکی خود در محله «قلعه مبارک آباد قم» سخن گفت که حتی حسرت خرید نان سنگک را داشته است. اما سلطانی گفت که اکنون، در بنگاه اقتصادی او با برند زر، 10 هزار نفر اشتغال مستقیم دارند و 14 الی 15 شرکت در این گروه صنعتی ایجاد شده است.سلطانی در ادامه، با اشاره به وجود انواع آسیب های اجتماعی در کشور از جمله اعتیاد گفت:« همه این آسیب ها دارای راه حل است و نهادهایی نظیر کمیته امداد هیچ گاه سراغ کارآفرینان برای جلب همکاری به منظور کاهش فقر نیامده اند.»