18 مهر 1396 - 14:53
شناسه خبر: 6442
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
در جلسه هماهنگی همایش روز جهانی غذا مطرح شد:
تعامل کامل صنعت و سازمان غذا و دارو برای ارتقاء سلامت جامعه/ همایشی با هدف تشریک مساعی
پایگاه خبری سازمان غذا و دارو
جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی غذا با حضور دبیر اجرایی همایش و اعضای هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس کاوه زرگران رئیس کانون صنایع غذایی با تاکید براینکه صنعت در سالهای اخیر همواره خود را پشتیبان و حامی سازمان غذا و دارو در سیاستگذاری هایی که منجر به ارتقا سلامت جامعه بویژه در حوزه تولید فراورده های سلامت گردیدهمی داند و دوشادوش آن حرکت کرده است گفت: همایش روز جهانی غذا فرصت مغتنمی است برای تشریک مساعی وزارت بهداشت و صنعت، نمایش اشتراکات و پتانسیل های آنها مهمتر از همه اطمینان خاطری است که مردم از این تعامل و هماهنگی برداشت می کنند.
وی افزود: امسال هم صنعت با تمام قدرت و تعامل در همایش روز جهانی غذا مشارکت خواهد داشت.
مهندس محمد هاشمی، دبیر اجرایی این همایش نیز ضمن تشکر از همراهی بسیار خوب صنعت در پیشبرد عملیاتی سیاستهای سلامت محور سازمان غذا و دارو، تصریح کرد: روز جهانی غذا و همایش ملی آن در حقیقت پاسداشت تلاشهای صنایعی است که علی رغم تمامی چالش ها و مشکلات، چشم انداز اصلی خود را ارتقای سلامت جامعه ترسیم کرده اند.
در ادامه این جلسه سید محمد رضا مرتضوی، رییس هییت مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، از سازمان غذا و دارو و همکاران خود خواست به بهانه پتانسیل هایی که برگزاری این مراسم مهم ایجاد کرده و می کند؛ دیدگاه، چالش ها، چشم اندازها و قوت و ضعفهای صنعت را با مردم و مسئولین در میان بگذارند تا اجماع عمومی منجر به توسعه سیاستهای مقبول سلامت محور و حذف نقایص موجود در ضوابط گردد.