10 مهر 1396 - 13:47
شناسه خبر: 6420
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
با مشارکت کانون انجمن های صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو؛
دومین جلسه آموزشی ویژه مسوولین فنی صنایع غذایی کشور برگزار شد
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، دومین دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC با حضور مسوولین فنی از سراسر کشور و با مشارکت سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.
این جلسه که به منظور آشنایی مسوولین فنی کشور با سامانه TTAC برگزار شده بود، مفاهیم کلیدی چون ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی در این سامانه، نحوه ارسال تیکت در حوزه غذایی، آرایشی و بهداشتی، نحوه دریافت کدهای IRC محصولات خام کشاورزی و کالاهای مشمول ثبت منبع و بدون نیاز به ثبت منبع در سازمان غذا و دارو و فرایند بررسی و صدور مجوز قابلیت مصرف، به حاضرین در جلسه آموزش داده شد.
برگزاری این دوره آموزشی در راستای تفاهم نامه مشترک بین کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و سازمان غذا و دارو به منظور گسترش همکاری های علمی، فنی، اجرایی و مشورتی، صورت گرفته است.
هدف از برگزاری این دوره های آموزشی آشنایی با شرح وظایف مسوولان کشور در حوزه واردات و تولید بوده و قرار است در آینده نیز دوره های مشابهی بر اساس نیاز مسوولان فنی با همکاری کانون انجمن های صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو برگزار شود که شرایط برگزاری این دوره ها نیز توسط کانون انجمن های صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی خواهد شد.