18 شهریور 1393 - 14:13
شناسه خبر: 479
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
خرمای خوزستان سالم است
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خوزستان گفت: کشاورزان خوزستانی در تولید خرما از هیچگونه سم و کود شیمیایی استفاده نکردهاند و به همین دلیل خرمای استان محصولی سالم به شمار میرود.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، محمد قاسمینژاد عنوان کرد: کشاورزان با استفاده از کودهای دامی و مبارزه بیولوژیک علیه آفات، محصولات سالم تولید کردهاند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی خوزستان ادامه داد: در حال حاضر 44 کلینیک گیاه پزشکی دفع آفات و بیماریها و 14 انسکتاریوم عملیات مبارزه بیولوژیک به منظور تولید محصول سالم در استان فعال است.
قاسمینژاد تصریحکرد: امسال 400 هزار هکتار از اراضی استان زیرکشت انواع محصولات کشاورزی از جمله برنج، ذرت، حبوبات، کنجد، صیفیجات، باغات، نخلیات و نیشکر رفته است.
وی اظهار کرد: متاسفانه امسال به دلیل محدودیت منابع آبی، اراضی حوضه مارون فقط تا 70 درصد مجوز کشت داشتند اما در حوضههای دز و کارون وضعیت بهتر بود.
منبع: ایسنا