26 دی 1395 - 10:10
شناسه خبر: 4713
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو:
رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند؛ کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند
رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: رسانه های غیر تخصصی اطلاعات غلط ندهند، همچنین باید گفت که کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشآ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با ایفدانا، اظهار کرد: اینکه در برخی رسانه ها و از منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسرو ها از مواد نگهدارنده به نام « ادتا» استفاده می شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن اشتباه و غیر کارشناسی است.
وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی كنسرو قرار می گیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته استریل وتمام میكروارگانیسم های ان نابود می شود وبا توجه به این كه بسته بندی كنسرو به گونه ای است كه امكان نفوذ مجدد میكروب درماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ضمنا تمامی كنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذاودارو بوده و تحت نظارت مسول فنی تولید وعرضه می شوند و فرمولاسیون انها در زمان أخذ پروانه بررسی ومورد تایید قرار می گیرد.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با قاطعیت اعلام می شود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.