17 مهر 1395 - 11:41
شناسه خبر: 4586
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تکذیب قاطعانه رییس سازمان استاندارد در خصوص استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
گرچه یکی از ایرادات همیشگی به تولید کنندگان سوسیس و کالباس استفاده از خمیر مرغ در فراورده های گوشتی بود، اما رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید میکنند که امروز هیچ برند استانداردی از خمیر مرغ استفاده نمی کند.
به گزارش ایسنا، نیره پیروز بخت با بیان این که این سازمان همچنان برسر موضع خود علیه استفاده از خمیر مرغ باقی است گفت: سازمان استاندارد همچنان استفاده از خمیر مرغ را در فراورده های غذایی ممنوع می داند و به همراه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی بر این موضوع نظارت داریم.
وی ادامه داد: البته ممکن است در مواردی که این فراورده ها در کارگاه های زیر زمینی تولید می شود استفاده از خمیر مرغ مشاهده شود، اما در تولیدی های مجاز دارای علامت استاندارد ما قاطعانه می گوییم از خمیر مرغ استفاده نمیشود و این موضوع از طرف سه دستگاه به طور جدی مورد نظارت قرار میگیرد.
پیروزبخت همچنین در باره موضوع وفور ماهی تبلاپیلا در بازار، علیرغم ارزش غذایی پایینی که دارد، گفت: سازمان استاندارد مسئول کنترل واردات یا تنظیم بازار نیست که تعیین کند چیزی وارد بشود یا نشود و به طور خاص موضوع ماهی در تمامی موارد از واردات، تا توزیع آن مربوط به سازمان شیلات است.
وی در باره افزایش واردات روغن پالم هم توضیح داد: واردات روغن پالم به تنهایی بلامانع است و مصرف آن نیز در چهار موضوع متفاوت است که باید دید برای کدام یک وارد شده است و این یعنی، استفاده بعدی این روغن اهمیت دارد که اگر برای استفاده در تولید لبنیات وارد شود ما با آن برخورد میکنیم که این برخورد هم نه با واردات بلکه با تولیدکنندگانی خواهد بود که از آن در محصولات لبنی استفاده می کنند.