26 مرداد 1395 - 20:56
شناسه خبر: 4535
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
جمشید مغازهای، دبیر انجمن شیرینی و شکلات:
اجرای طرح چراغهای راهنمایی غذایی نیازمند فرهنگسازی میان مصرفکنندگان است
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با اشاره به اعتراض تولیدکنندگان در خصوص علامتگذاری چراغ راهنمایی بر روی بستهبندی صنایع غذایی گفت: معتقدیم پیش از اجرای چنین طرح مهمی باید مصرف کنندگان به میزان کافی در خصوص کارکرد این علامتها توجیه شوند و فرهنگسازی لازم صورت گرفته باشد، در غیر این صورت ممکن است به بخش صنعت آسیبهای ناخواستهای وارد آید.
به گزارش کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، جمشید مغازهای در هفدهمین جلسه هیات نمایندگان اتاق تهران که با حضور قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت و هیات همراه برگزار شد، اظهار داشت: صنعت شیرینی و شکلات با توجه به ارزش افزوده بالا و میزان تعداد بالای شاغلانی که دارد، جزو صنایع مهم و با اهمیت کشور شناخته میشود با وجود اینکه تراز تجاری بالایی دارد، اما دچار مشکلاتی نیز هست که یکی از آنها هم درج علامت چراغ راهنمایی سلامتی روی این محصولات است.
وی با بیان اینکه مساله اصلی در خصوص بخشنامه سازمان غذا و دارو برای درج علامتگذاری چراغ راهنمایی روی بستهبندی صنایع غذایی این است که ما معتقدیم باید پیش از اجرای چنین طرح مهمی زمینهسازی و فرهنگسازی مناسب میان مصرفکنندگان صورت میگرفت و سپس به مرحله اجرا میرسید و در واقع باید مصرف کننده بداند که این تنها یک تذکر و یک هشدار است.
دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: طبیعی است وقتی چراغ قرمزی روی هر نوع ماده غذایی درج شود، ممکن است به مصرف کننده پیام مناسب را منتقل نکند. ضمن اینکه در مقام مقایسه با محصولات وارداتی و کالاهای سنتی مشابه که رقیب صنایع غذایی به شمار میرود، این پیامها بدون فرهنگسازی مناسب میتواند برای بخش صنعت آسیبزا باشد.