26 مرداد 1395 - 20:26 شناسه خبر: 4534 نسخه چاپی

دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی در جلسه هیات نمایندگان اتاق تهران:

دولت شیر رایگان در مدارس را ذیل کالاهای سلامتی قرار دهد

دولت شیر رایگان در مدارس را ذیل کالاهای سلامتی قرار دهد دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی در جلسه هیات نمایندگان اتاق تهران:
دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی با اشاره به توانایی صنعت لبنیات در تامین نیاز کشور اعلام کرد: سال‌ها است بحث توزیع شیر در مدارس درگیر مشکلات ادا ...

دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی با اشاره به توانایی صنعت لبنیات در تامین نیاز کشور اعلام کرد: سال‌ها است بحث توزیع شیر در مدارس درگیر مشکلات اداری و پاره‌ای مسائل میان وزارتخانه‌های مختلف شده است و صنایع لبنی کشور توقع دارد دولت یازدهم در ماه‌های منتهی به انتخابات، مبحث شیر مدارس را به سرانجام برساند و آن را در زمره کالاهای سلامتی قرار دهد.

به گزارش کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور، رضا باکری روز سه‌شنبه در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران که  با حضور قاضی‌زاده هاشمی، ‌وزیر بهداشت و درمان برگزار شد، گفت: انجمن صنایع لبنی آمادگی دارد برای 12 میلیون دانش آموز ایرانی در 9 ماه طول سال تحصیلی به شکل روزانه شیر مورد نیاز برای توزیع در مدارس را فراهم کند، اما با وجود الزامات قانونی برای اجرای این طرح به نظر می‌رسد مشکلاتی در میان وزارتخانه‌های درگیر این بحث وجود دارد.

عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران با اشاره به اهمیت مبحث توزیع شیر رایگان مدارس گفت: در سال‌های متمادی موضوع توزیع شیر رایگان در مدارس دچار مشکلات مختلفی شده است و به علت پاره‌ای مسائل که میان وزراتخانه‌های درگیر در این موضوع و ذی‌نفعان آن وجود دارد تاکنون به سرانجام نرسیده است.

دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی با اشاره به آغاز آخرین سال دولت تدبیرو امید گفت: امیدوارم وزارت بهداشت در مدت زمان باقیمانده از عمر دولت موضوع توزیع شیر رایگان در مدارس را ذیل ماده قانونی آن که ماده 64 قانون برنامه پنجم توسعه است به سرانجام رسانده و آن را جزو کالاهای سلامت قرار دهد.

باکری در ادامه با اشاره به بحث لبنیات سنتی نیز گفت: در رابطه با بحث لبنیات سنتی ما به عنوان بخش صنعت هیچ مخالفتی برای فعالیت لبنیات سنتی نداریم. البته تقاضا می‌کنیم وزارت بهداشت و دیگر نهادهای ناظر و مسئول، تمام ضوابط، ‌دستورالعمل‌ها و قوانین را در هر دو بخش محصولات سنتی و صنعتی به شکل یکسان اعمال کنند.

وی ادامه داد: همان‌گونه که صنعت لبنیات کشور دارای ضوابط و مقررات سختگیرانه‌ای برای تولید و همچنین مواردی همچون تجیهزات، ‌آزمایشگاه، مسئول فنی و غیره است، لبنیات سنتی نیز باید از همین ضوابط و استانداردها پیروی کند و سپس اجازه فعالیت داشته باشد.