23 مرداد 1395 - 11:59 شناسه خبر: 4527 نسخه چاپی

اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو:

سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند

سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی هستند اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو:
کارشناس ارشد تغذیه اداره  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های به ...

کارشناس ارشد تغذیه اداره  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و مسول فنی واجد شرایط استخدام نموده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا ودارو اخذ نموده اند.

به گزارش ایفدونا زهره پوراحمد، کارشناس ارشد تغذیه اداره  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو  گفت: تقریبا سالانه حدود 10  الی 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف می شود که حدود 7 میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی می باشد.
وی افزود: از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت می باشد، لذا گندم های وارده به کارخانجات آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی به منظور ارزیابی تامین کننده از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسین ها، کپک و سایر عوامل خطر زا مثل سن زدگی و ... طبق مقررات و دستورالعمل های اعلام شده به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، مورد ارزیابی قرار میگیرد.
پور احمد اظهار داشت:  این موارد نیز در خصوص گندم های وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترل قرار گرفته است.
کارشناس ارشد تغذیه اداره  نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: ذخیره سازی مناسب گندم نسبت به تولید گندم سالم از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد . به همین منظور سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند و مسول فنی واجد شرایط استخدام نموده که پروانه مسئول فنی از معاونت های غذا ودارو اخذ نموده اند که ملزم به کنترل های لازم  در زمان ذخیره سازی گندم می باشند.