11 مرداد 1395 - 16:23 شناسه خبر: 4499 نسخه چاپی

امینی، سرپرست دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی سازمان استاندارد خبر داد

تاکنون 4هزار استاندارد ملی موادغذایی تدوین شده است

تاکنون 4هزار استاندارد ملی موادغذایی تدوین شده است امینی، سرپرست دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی سازمان استاندارد خبر داد
سرپرست دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: استانداردسازی به ایجاد فرصت ‌تجاری جدید کمک می‌کند.به گزارش پایگاه خ ...

سرپرست دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: استانداردسازی به ایجاد فرصت ‌تجاری جدید کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری سازمان استاندارد، غلامرضا امینی در جلسه دستور العمل صدور، تجزیه، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربردی نشان حد مجاز  آلاینده‌ها در محصول کشاورزی که روز دوشنبه در سالن جلسات سازمان ملی استاندارد برگزار شد، اظهار کرد: دولت یازدهم تاکید زیادی بر استاندارسازی مواد غذایی مصرفی مردم دارد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه سازمان ملی استاندارد در این زمینه با قدرت عمل کرده به طوری که تاکنون بیش از ???? استاندارد ملی در خصوص مواد غذایی در کشور ایجاد شده است.

امینی افزود: درحال حاضر هیچ مشکلی درخصوص نظارت بر استانداردسازی مواد غذایی فرآوری شده در کشور وجود ندارد و تنها ایراداتی در بخش محصولات کشاورزی که به صورت خام در بازار عرضه می‌شوند، قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید فراوانی بر تقویت استانداردسازی در کشور دارند؛ چراکه مصرف کالا و محصولات باکیفیت را حق هر ایرانی می‌دانند.

وی افزود: سازمان ملی استاندارد فقط سازمان استاندارسازی نیست بلکه وظیفه هماهنگی در بسیاری از مواردی که درنهایت به عرضه یک محصول سالم در بازار منتهی می‌شود را به عهده دارد.

این مسئول با اشاره به نتایج استانداردسازی ابراز کرد: استاندارسازی باعث جلوگیری از ایجاد ضایعات، صرفه جویی و ارتقای بهداشت و ایمنی کالاها و محصولات می‌شود.

سرپرست دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال گفت: وقتی نشان استاندارد بر روی کالایی درج می‌شود، مصرف کننده با اطمینان بیشتری نسبت به خرید آن اقدام می‌کند.

امینی با تاکید بر ضرورت  ارتقای استاندارسازی در محصولات خام کشاورزی تصریح کرد: با این اقدام از بازگشت محصولات خام کشاورزی  صادراتی به داخل مرزهای کشورجلوگیری شده و فرصت‌های جدید تجاری ایجاد می‌شود.

وی ابراز کرد: سازمان ملی استاندارد از سه طریق نمونه برداری، بازرسی از محصولات و ارزیابی انطباق بر کیفیت کالاها نظارت دارد.
وی در پایان گفت: با این روش‌ها اطمینان لازم از این که کالاهایی که به مصرف مردم می‌رسند سالم بوده و از کیفیت لازم برخوردار هستند، حاصل می‌شود.