14 اردیبهشت 1395 - 16:0 شناسه خبر: 4291 نسخه چاپی

وزیر جهاد كشاورزی خبرداد:

گسترش واحدهای كشت و صنعت و دامپروری های كوچك ازسوی بخش خصوصی

گسترش واحدهای كشت و صنعت و دامپروری های كوچك ازسوی بخش خصوصی وزیر جهاد كشاورزی خبرداد:
براساس برنامه، ایجاد واحدهای كشت و صنعت و دامپروری های كوچك ازسوی بخش خصوصی در كشور گسترش می یابد. به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذا ...

براساس برنامه، ایجاد واحدهای كشت و صنعت و دامپروری های كوچك ازسوی بخش خصوصی در كشور گسترش می یابد.

 

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، محمود حجتی با تاکید به نیاز صنعت کشاورزی و دامداری به تکمیل زنجیره تولید، اظهار کرد: بهترین روش برای رسیدن به ارزش افزوده در بخش كشاورزی و دامداری كامل كردن زنجیره تولید است و در این راستا مجتمع های كشت و صنعت نقش مهمی دارند.
وی با بیان اینكه این زنجیره باید از بذر گرفته تا محصول نهایی و آماده مصرف را شامل شود، بیان كرد: راهكار مهمی كه با آن می توان بر مشكل كمترین بهره و بیشترین زحمت و رنج كشاورزان غلبه كرد این است كه تولید محصول از مزرعه تا سفره و نیز فراورده های آن را تعقیب كرده و زنجیره كاملی از تولید تا مصرف را پیگیری كنیم تا بیشترین بهره برداری و ارزش افزوده را داشته باشیم.
حجتی اظهار كرد: كشاورزی ما باید از حالت سنتی به صنعتی و پیشرفته تبدیل شود ، نیاز است كشاورزی از حالت معیشتی به كشاورزی زنجیره ای تبدیل شود تا ارزش افزوده زیادی داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به سرمایه گذاری بزرگ دولت در طرح های آب و خاك كشور گفت: یكی از این سرمایه گذاری ها در استان اردبیل در حال اجراست كه جلوه جدیدی از این استان مرزی كشور از نظر زیرساخت ها ، اقتصاد و تولید نمایان خواهد كرد.
وزیر جهاد كشاورزی همچنین با بیان توجه به ظرفیت های صادراتی كشاورزی بویژه در مناطق مرزی افزود: همسایه های شمالی از جمله روسیه دارای ظرفیت بسیار خوبی برای صادرات محصول كشاورزی ایران است و با توجه به روابط نزدیك دو طرف و رایزینی های انجام شده بین مقام های دو كشور فرصت بسیار مناسبی برای حضور كشاورزان و بازرگانان ایرانی در این بازار بزرگ بوجود آمده است.
وی تشریح كرد: استان های مرزی از جمله اردبیل با توجه به تولید محصولات متنوع كشاورزی ظرفیت مناسبی برای صادرات محصولات تولیدی خود به روسیه و دیگر كشورهای همسایه دارند و با برنامه ریزی انجام یافته شاهد توفیق در این زمینه در آینده خواهیم بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، مجتمع بزرگ گاوداری شیری صنعتی پارس آباد مغان با ظرفیت پنج هزار راس از سوی بخش خصوصی و با صرف یك هزار و 320 میلیون ریال اعتباراجرا شده و پیش بینی می شود در عرض یك سال به بهره برداری برسد.
با اجرای این طرح 20 درصد به ظرفیت تولید شیردر گاوداری های صنعتی استان اردبیل افزوده می شود.
پارس آباد مغان در 230 كیلومتری شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.