03 اسفند 1394 - 6:33
شناسه خبر: 4039
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
اولین نوشابه پروبیوتیک کشور ساخته شد
نوشابه "پروبیوتیک" برای اولین بار در کشور به همت جمعی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ساخته شد.به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های ...
نوشابه "پروبیوتیک" برای اولین بار در کشور به همت جمعی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ساخته شد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایسنا، دکتر احسان صادقی دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مخترع این نوشابه اظهار کرد: نوشابه "پروبیوتیک" نوشابهای است که خواص سودمندی به آن اضافه شده و خواص سودمند این نوشابه سه دسته است. اول اینکه قند این نوشابهها به نسبت نوشابههای معمولی پایینتر است، به طوریکه در فاز اول مقدار قند آن را تا 20 درصد نسبت به نوشابههای معمولی کاهش دادهایم و بسته به ذائقه مردم میتوانیم تا 50 درصد نیز قند آن را کاهش دهیم.
صادقی افزود: علاوه بر این، افزودنیها در این نوشابه حذف شده و حتی افزودنیهای خوراکی مجاز هم در آن وجود ندارد.
وی افزود: همچنین میکروارگانیسم "پروبیوتیک" به این نوشابهها اضافه شده که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کننده شده، کلسترول خون او را کاهش میدهد و فلور طبیعی دستگاه گوارش افراد را حفظ میکند.
دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این نوشابه برای اولین بار در کشور ساخته و ثبت اختراع شده گفت: این اختراع طرح تحقیقاتی مشترکی میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بخش خصوصی است که خوشبختانه فرآیند تولید علمی و آزمایشگاهی آن با همکاری جمعی از پژوهشگران گروه صنایع غذایی دانشگاه با موفقیت انجام شده و در حال حاضر در مرحله آماده سازی برای تولید انبوه قرار دارد.
برچسب ها: