14 بهمن 1394 - 7:6 شناسه خبر: 3951 نسخه چاپی

اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی براساس رژیم غذایی روزانه تعیین می شود

اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی براساس رژیم غذایی روزانه تعیین می شود
طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده ها در حوزه دام، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای و همچنین اولویت ها و رتبه بندی مخاطرات در سلامت محصولات ک ...

طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده ها در حوزه دام، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای و همچنین اولویت ها و رتبه بندی مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی در کارگروه دائمی سلامت محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایانا، محمد شجاع الدینی مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی در نشست کار گروه دایمی سلامت محصولات کشاورزی، بر لزوم بازنگری طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های دامی، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای تاکید کرد.

در این نشست، کاظم رمضانی معاون سلامت غذای دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی، شناسایی، اولویت بندی مخاطرات در محصولات کشاورزی را ضروری خواند و پیشنهاد داد: مدل های قابل اجرای کشورهای پیشرفته در زمینه تعیین اولویت ها و ریسک های در سلامت محصولات کشاورزی بومی و براساس آن اولویت‌بندی های مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی کشورمان تعیین شود.

وی با اشاره به این که اتحادیه اروپا حدود 15 سال پیش ، آلاینده ها را براساس پنج شاخص سلامت، تعریف و رتبه بندی کرده است، گفت: شاخص سلامت ها در زمینه تاثیر آلاینده ها بر سرطان، مختل کننده غدد درون ریز، جهش زایی، نقص جنین و تاثیر بر سیستم عصبی تعیین شده است.

کاظمی اذعان داشت: این کارگروه باید اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی را براساس رژیم غذایی روزانه برای پایش در آزمایشگاه ها مشخص و پنج شاخص سلامت را تعیین کند.