10 بهمن 1394 - 10:0
شناسه خبر: 3912
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
قائم مقام معاون وزیر جهادکشاورزی:
سرمایه گذاری خارجی دربخش کشاورزی همگام با اقتصاد مقاومتی است
قائم مقام معاون باغبانی وزارت جهادکشاورزی استفاده از سرمایه گذاری خارجی در بخش کشاورزی را در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: دولت از سرمایه گذاری دراین بخش حمایت می کند.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایرنا، جهانگیر عرب درنشست با مدیران عامل دو شرکت سرمایه گذاری از کشورهای سوئیس و اسپانیا که با حضور استاندار گلستان در فرمانداری ویژه گنبدکاووس برگزار شد، افزود: افزایش ضریب خوداتکایی در تولید بذرهای هیبرید و تولید محصول و نیز مثبت شدن تراز تجارت خارجی در محصولات کشاورزی از اهداف جلب سرمایه گذاری خارجی است.
وی بابیان اینکه جلب سرمایه گذاری خارجی همگام با سیاست های اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده از ظرفیت های درون زا و برون گرا و مردمی است، گفت: ایجاد اشتغال بیشتر، صرفه جویی درمنابع آب و خاک و صادرات محصول با استفاده از فناوری روز دنیا و سرمایه خارجی از دیگر اهداف سرمایه گذاری خارجی است.
عرب با اشاره به حضور سرمایه گذارانی از سه کشور آلمان، اسپانیا و سوئیس برای سرمایه گذاری دربخش کشاورزی استان گلستان، اضافه کرد: این سرمایه گذاران در ماه های اخیر بارها از این استان بازدید و آمادگی خود را برای سرمایه گذاری اعلام کردند.
وی، تولید بذرهای هیبرید محصولات صیفی، احداث گلخانه و فراوری محصول را از جمله بخش های سرمایه گذاری خارجی در استان گلستان برشمرد و تصریح کرد: درصورت نهایی شدن مذاکرات و عقد قرارداد، 80 درصد سرمایه گذاری ازسوی این شرکت ها انجام می شود ضمن اینکه 70 درصد تولید محصولات نیز به کشورهای منطقه و اروپا صادر می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان نیز دراین نشست گفت: شرکت های خارجی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در پنج طرح از جمله تولید بذرهای هیبرید (سیفی جات)، احداث گلخانه و فرآوری محصولات صورت اعلام کردند.
مختار مهاجر افزود: حجم سرمایه گذاری این شرکت ها، چند صد میلیون یورو با ایجاد چند هزار شغل خواهد بود که پس از نهایی شدن مذاکرات و قراردادها به تفکیک اعلام می شود.
وی احداث گلخانه 200 هکتاری سفی جات را از جمله این طرح ها اعلام کرد و گفت: این طرح در شهرستان گنبدکاووس اجرا می شود.
استان گلستان با یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت و با حدود 700 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از قطب های مهم تولیدات کشاورزی کشور است.