20 دی 1394 - 11:8
شناسه خبر: 3757
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
تولید 8500 تن آفتابگردان در استان کرمانشاه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، از تولید 8 هزار و 551 تن آفتابگردان در سال جاری در کرمانشاه خبر داد.
به گزارش روابط عموی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی ، دکتر خسرو شهبازی با بیان این که در سال زراعی 94-93 حدود 4 هزار و 500 هکتار آفتابگردان در استان کشت شده است، گفت: شهرستان سنقر و کلیایی و صحنه بیشترین سطح زیر کشت آفتابگردان در استان را به خود اختصاص دادهاند به طوری که در شهرستان سنقر حدود 2 هزار و 200 هکتار آفتابگردان و در صحنه 2 هزار و 110 هکتار کشت شده است.
وی با بیان این که سال زراعی 93-92 حدود 4 هزار و 407 هکتار آفتابگردان در استان کشت شده، تصریح کرد: از این سطح بیش از 8 هزار و 400 هکتار محصول تولید شده است.
این مسوول با بیان این که ارقام آفتابگردان کشت شده در استان، محلی است، گفت: آفتابگردان کشت شده مصرف آجیلی دارد.
شهبازی با اشاره این که مصرف آب آفتابگردان از محصولی مثل ذرت کمتر است، افزود: کشت آفتابگردان در استان کرمانشاه از اواخر فروردین آغاز میشود و برداشت آن در اواخر شهریور ماه است. این محصول بعد از کشت از رطوبت خاک استفاده کرده و سبز میشود و در مرحله 6 تا 8 برگی نیاز به آبیاری پیدا میکند بنابراین کشاورز فرصت دارد تا نیاز آبی محصول دیگرش مثل گندم را تامین کند.
وی خاطرنشان کرد: آفتابگردان گیاهی است که ریشه توسعه یافته داشته و مقاوم به خشکی است.
این مسوول با اشاره به استقبال کشاورزان برای کشت آفتابگردان آجیلی تصریح کرد: علت استقبال کشاورزان قیمت مناسب آفتابگردان آجیلی در بازار بوده که 3 تا 4 برابر رقم روغنی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، یکی از موانع توسعه کشت آفتابگردان در سالهای اخیر را توسعه علف هرز گل جالیز در مزارع آلوده استان بیان کرد.