13 دی 1394 - 10:14 شناسه خبر: 3700 نسخه چاپی

اجرای هفت طرح پژوهشی برای ارتقای کیفیت نان در مشهد

اجرای هفت طرح پژوهشی برای ارتقای کیفیت نان در مشهد
روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 - 7 طرح پژوهشی ارتقای کیفیت نان توسط شرکت غله و پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد تدوین و اجرا شد که اجرای ب ...

روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 - 7 طرح پژوهشی ارتقای کیفیت نان توسط شرکت غله و پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد تدوین و اجرا شد که اجرای برخی از آن‌ها نتایج مطلوبی رابه همراه داشته است.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از خبرگزاری موج ، مدیرعامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 5 با اعلام مطلب فوق گفت: نخستین طرح برای ارتقای کیفیت نان بررسی علل و پیامدهای پخت نان بی کیفیت و اجتناب از تکرار روش‌های پیشین در مشهد بود که پس ازحصول نتایج مطلوب اجرای آن به کل استان خراسان رضوی تعمیم داده شد.
حسن پور افزود: به خاطر مزایای سبوس، دومین طرح استفاده از سبوس اکسترود شده در آرد است که اجرای آن نیز نتایج مطلوبی به همراه داشت.

مدیرعامل شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 5 در خصوص سومین طرح که ارائه ساختار نان کم گلوتن است گفت: این طرح به زودی نهایی می‌شود.

گلتون که  اساس ساختار مغز نان را تشکیل می‌دهد، یک توده به هم چسبیده قابل ارتجاع است که 80 درصد پروتئین آرد را شامل می‌شود.

وی تولید نان سیمبوتیک با استفاده از فیبرهای میوه و لینولین را به عنوان عوامل ضدسرطانی عنوان کرد و بیان کرد: این طرح نیز تدوین شده و تولید آزمایشگاهی آن به زودی انجام می‌شود
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 مبارزه با آفات انباری در سیلوها با استفاده از اسانس‌های گیاهی، تولید نان با ماندگاری بالا و راه اندازی یک واحد الگویی تولید نان مرغوب در دانشگاه فردوسی مشهد را سه طرح دیگر برای ارتقا کیفیت نان برشمرد.
حسن پور درپایان افزود: نانی که ازمواد اولیه مناسب و سالم به شرط تخمیر بیولوژیکی و رعایت زمان های خواب و پخت مناسب خمیر وبا حرارت غیرمستقیم تولید شود یک نان خوب است.