13 دی 1394 - 9:29 شناسه خبر: 3697 نسخه چاپی

مرکز آمار ایران بررسی کرد:

افزایش 7.6 درصدی شاخص قیمت تولیدکنندگان صنایع غذایی نسبت به مدت مشابه گذشته

افزایش 7.6 درصدی شاخص قیمت تولیدکنندگان صنایع غذایی نسبت به مدت مشابه گذشته مرکز آمار ایران بررسی کرد:
شاخص قیمت تولیدکنندگان صنایع غذایی به عدد 233.3 در بهار سال جاری رسید که نسبت به مدت مشابه گذشته از رشد 7.6 درصدی برخوردار است.به گزارش روابط عمومی کا ...

شاخص قیمت تولیدکنندگان صنایع غذایی به عدد 233.3 در بهار سال جاری رسید که نسبت به مدت مشابه گذشته از رشد 7.6 درصدی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، در آخرین بررسی شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در فصل بهار سال جاری که توسط مرکز آمار منتشر شده است، درصد تغییرات بخش‌های مختلف تولیدی ازجمله صنایع مواد غذایی و آشامیدنی تحت بررسی قرار گرفته است.

در این بررسی آمده است: شاخص قیمت تولیدکننده بخش صنعت در فصل بهار 1394 خورشیدی به عدد 192.6 رسید که نبست به فصل گذشته 2.7 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 0.3 درصد افزایش داشته است. درصد تغییرات شاخص کل در چهار فصل منتهی به فصل بهار سال 1394 نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم تولیدکننده کل بخش صنعت) 11.1 درصد است.

همچنین اعداد شاخص قیمت مربوط به بخش‌های "تولید محصولات از توتون، تنباکو و سیگار" و "تولید چوب، محصولات چوبی و چوب‌پنبه" نسبت به ماه قبل بدون تغییر بوده‌اند و تغییرات شاخص قیمت در سایر بخش‌ها، تأثیر جزئی در تغییر شاخص کل بخش صنعت داشته است؛ در میان این بخش‌ها، اعداد شاخص مربوط به بخش‌های "تولید ماشین‌آلات و تجهیزات طبقه‌بندی‌نشده در جای دیگر"، "تولید کاغذ و محصولات کاغذی" و "تولید ماشین‌آلات اداری و محاسباتی" نسبت به فصل قبل کاهش داشته‌اند.

شاخص قیمت تولیدکننده کل بخش صنعت و بخش‌های اصلی در نگاهی مقایسه‌ای در فصل بهار سا‌ل‌های 94 - 1393 در حوزه صنایع مواد غذایی و آشامیدنی دارای تغییرات بوده است، به‌گونه که شاخص قیمت تولیدکننده‌های بخش مواد غذایی و آشامیدنی در فصل بهار 1394 به عدد 233.3 رسید که نسبت به فصل گذشته 0.2 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 7.6 درصد افزایش داشته است.

این بررسی در ادامه شاخص قیمت سایر زیربخش‌های صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ازجمله تولید و عمل‌آوری و حفاظت گوشت و ماهی، روغن و چربی حیوان، بسته‌بندی خرما، پسته، میوه و سبزی‌ها، دانه‌های آسیاب‌شده، غلات و حبوبات، فرآورده‌های نشاسته‌ای، شکلات، انواع آشامیدنی‌ها، دوغ و آب معدنی و... را آورده است که متن کامل آن جهت استفاده بیشتر علاقه مندان این صنعت در فایل پیوست ذیل همین خبر موجود است.