09 دی 1394 - 9:52
شناسه خبر: 3676
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
افزایش 15 درصدی تولید خرما در هرمزگان
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان از افزایش 15 درصدی تولید خرمای پیارم در این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از خبرگزاری موج، مسعود گرگیج اظهار داشت: تولید خرمای پیارم نسبت به سال گذشته به دلیل توسعه سطوح زیر کشت از طریق تأمین و کشت بافت، پاجوش، تغذیه مناسب و رعایت بهداشت باغات، 15 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: سطح زیر کشت نخیلات پیارم در استان 2 هزار هکتار است که از این سطح 7 هزار و 700 تن محصول برداشت شده است.
گرگیج ادامه داد: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان به استانهای تهران، قم،اصفهان، فارس، گیلان و مازندران ارسال شده است.
وی با اشاره به این که خرمای پیارم در دنیا از طرفداران زیادی برخوردار است، اظهار داشت: بخشی از این محصولات به کشورهای ژاپن، روسیه، ترکیه، کانادا، آفریقای جنوبی، کلمبیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است.
مدیر امور باغبانی هرمزگان تصریح کرد: باید با ایجاد صنایع تبدیلی، فرآوری و بستهبندی، بستر مناسبی برای صادرات بیشتر این محصول فراهم شود.
گفتنی است؛ خرمای پیارم یکی از مهمترین محصولات تجاری هرمزگان است و عمده این محصول در شهرستان حاجیآباد تولید و روانه بازارهای هدف میشود.