28 آذر 1394 - 14:35
شناسه خبر: 3587
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
معاون سازمان حمایت ؛
افزایش قیمت لبنیات پرمصرف از اول دیماه
معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از افزایش شش درصدی سه قلم محصول لبنی پرمصرف شامل شیر، ماست و پنیر از یکم دی ماه (سهشنبه هفته جاری) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایسنا، مصیب محمدیان شمالی اظهار کرد: حدود یک سال و نیم گذشته دامداران به دلیل افزایش هزینههای خود درخواست افزایش قیمت شیرخام را داشتند ولی انجمن صنایع لبنی به دلیل مسائلی از جمله عدم کشش بازار با این افزایش قیمت موافق نبود که دامداران تا امروز همکاری لازم را انجام دادند، ولی دیگر تحمل این میزان ضرر و عدم دریافت سود منطقی را ندارند.
وی افزود: طی جلساتی که سازمان حمایت با دامداران و انجمن صنایع لبنی برگزار کرد به این توافق رسیدیم که کلیه کارخانههای لبنی نسبت به افزایش 100 تومانی قیمت خرید هرکیلوگرم شیرخام از دامداران از تاریخ یکم دی ماه اقدام کنند و متقابلا قیمت فرآوردههای لبنی پرمصرف (شیر، ماست و پنیر) را با افزایش حداکثر شش درصد نسبت به قیمت مصوب سال ???? افزایش دهند.
محمدیان شمالی یادآور شد: متوسط قیمت شیر خام در کشور 1200 تومان است که به این مبلغ 100 تومان اضافه می شود و سهم اثر 100 تومانی قیمت شیرخام در این کالاها منجر به افزایش شش درصدی قیمت این محصولات میشود.
وی در پاسخ به این سوال که تکلیف قیمتگذاری برخی محصولات لبنی که دارای تاریخ مدت طولانی بوده و در انبارها وجود دارند؟ توضیح داد: چند روز فرصتی که تا اول دیماه گذاشتیم به همین منظور بود تا محصولاتی که در انبارها وجود دارند به فروش برسند و از روز سهشنبه، براساس قیمت جدید اقدام شود.
معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره اینکه ممکن است در چند روز باقیمانده تا یکم دیماه برخی محصولات لبنی قدیمی به دلایل مختلفی به فروش نرسند، گفت: اگر عرضه کنندگان نتوانند محصولات لبنی را به فروش برسانند میتوانند با ارائه اسناد و مدارک لازم به سازمان حمایت مراجعه کنند تا در این رابطه تصمیمگیری شود.
وی همچنین درباره افزایش غیرقانونی قیمت برخی محصولات لبنی در یک سال اخیر نیز اظهار کرد: اگر کسی قیمتهای خود را به طور غیرقانونی افزایش داده باشد به نوعی تخلف محسوب میشود و این افزایش قیمت در شش درصد فعلی آن ها لحاظ میشود.
محمدیان شمالی همچنین اظهار کرد: در شرایط رکود منطقی نیست محصولات لبنی به میزان زیادی در انبارها ذخیره شود و به اعتقاد من در چند روز باقیمانده محصولات موجود در انبارها به فروش میرسند و اگر کارخانهای در این زمینه مشکلی دارد میتواند با سازمان حمایت طرح موضوع کند.