25 آبان 1394 - 9:58 شناسه خبر: 3408 نسخه چاپی

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران

افزایش صادرات با بالا بردن کیفیت صنایع غذایی

افزایش صادرات با بالا بردن کیفیت صنایع غذایی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران
تولیدکنندگان برای در اختیار گرفتن بازارهای منطقه خصوصا کشورهای افغانستان و عراق باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند. به گزارش روابط عمومی کانون انجمن ه ...

تولیدکنندگان برای در اختیار گرفتن بازارهای منطقه خصوصا کشورهای افغانستان و عراق باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از ایلنا ، علی شریعتی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران  در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات از لزوم بالا بردن کیفیت صنایع غذایی برای صادرات این کالاها به سایر کشورهای منطقه خبر داد .

دبیر انجمن  تولید‌کنندگان و صادر کنندگان چیپس و اسنک ایران تصریح کرد: تولیدکنندگان برای در اختیار گرفتن بازارهای منطقه خصوصا کشورهای افغانستان و عراق باید کیفیت کالای خود را بالا ببرند.

وی افزود: وضعیت بازار عراق تغییر پیدا کرده و مشتریان به دنبال کالاهای با کیفیت هستند. همین امر سبب شده که شرکت‌هایی کالای‌ آنها کیفیت پایین‌تری دارند از چرخه رقابت حذف شوند که ما از این اتفاق استقبال می‌کنیم.