06 آبان 1394 - 10:30
شناسه خبر: 3338
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیركل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
پسوند ارگانیك فقط برای محصولات ارگانیك واقعی
مدیركل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص تولید محصولات ارگانیك توضیحاتی داد.
به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایفدونا، مدیركل نظارت بر فرآوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینكه امروزه در سراسر دنیا، تولید محصولات ارگانیك رو به گسترش است دلیل آن را عدم استفاده از مواد شیمیایی مخاطرهآمیز در روند تولید، فرآوری و بستهبندی آنها دانست و تصریح كرد: این ویژگی مهم از مبدا و زمان تولید مواد اولیه آنها تا هنگام رسیدن محصول به دست مصرفكننده محفوظ است.
دكتر هدایت حسینی همچنین اضافه كرد: تصوری كه از محصولات ارگانیك وجود دارد این است كه این موضوع بیشتر و در حوزه غذا مطرح است حال آنكه در بسیاری از موارد تولید آرایشی بهداشتی ارگانیگ با توجه به آنكه مواد اولیه خود را از منبع گیاهی تامین میكند محصولات بیشتری وارد سطح عرضه میكنند.
وی با اشاره به اینكه به تازگی در كشور خودمان نیز نخستین محصول ارگانیك آرایشی و بهداشتی تولید گردید اظهار داشت: در واقع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی بدلیل تماسهای مكرری كه با پوست دارند اگر در فرآیند تولیدشان از مواد مخاطرهآمیز استفاده شود میتوانند تهدیدكننده سلامتی باشند.
این مقام مسوول در سازمان غذا و دارو همچنین با ابراز امیدواری نسبت به گسترش تولید و استفاده از محصولات ارگانیك افزود: از آنجا كه در محیطهای كشت و زیست آلایندههای بسیار زیادی وجود دارد تولید محصولات ارگانیك بسیار دشوار است برای مثال در مزرعهیی كه قرار است در آن فرآوری صورت گیرد نه تنها در خود آنجا نباید چندین سال از سموم شیمیایی استفاده نشود بلكه مزارع اطراف آن نیز با فاصلهیی مشخص حق استفاده از هیچ سم شیمیایی را ندارد و بدیهی است كه این عملیات آسان به نظر نمیرسد. رسیدن به تولید محصولات ارگانیك درجات و مراحل مختلفی دارد لذا تلاش ما این است كه به محصولات ارگانیك حقیقی، مجوز اطلاق این نام به خود را بدهیم.