03 شهریور 1393 - 12:21 شناسه خبر: 330 نسخه چاپی

نظارت کامل بر کیفیت بهداشت فراورده های گوشتی

نظارت کامل بر کیفیت بهداشت فراورده های گوشتی
 دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران تاکید کرد ‌: فعالیت های این حوزه با نظارت وزارت بهداشت ، سازمان دامپزشکی و سازمان ملی استاندارد ای ...

 دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران تاکید کرد ‌: فعالیت های این حوزه با نظارت وزارت بهداشت ، سازمان دامپزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران انجام می شود و کامل ترین کنترلها صورت می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران،  فلاحتی گفت : استانداردهای بهداشتی حوبی اعمال می شود و محصولات ما خوشبختانه از کیفیت صادراتی برخوردار است.

وی از دولت خواست زمینه توسعه صادرات فرآورده های گوشتی ایران را فراهم آورد.

فلاحتی در باره کیفیت این فراورده های اطمینان داد و گفت: فرآورده های گوشتی تولیدی از لحاظ پروتئین و مشخصات پروتئین های حیوانی تفاوتی با گوشت گاو و گوساله ندارد.

وی افزود : مواد نگهدارنده و افزودنی هم در سطح حداقل و کاملا نظارت استاندارد است و انجمن هم  بر این فعالیت نظارت می کند.  

 دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران بازهم تاکید کرد: تنها صنعتی که سه واحد نظارتی وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و دامپزشکی بر آن اشراف کامل دارند، صنعت فرآورده‌های گوشتی است که امکان تخلف را به کمترین میزان می رساند.

وی افزود :برخی شایعات و اخبار خلاف واقع درباره صنعت فرآورده‌های گوشتی به هیچ‌وجه واقعیت ندارد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران