10 شهریور 1394 - 11:26 شناسه خبر: 3125 نسخه چاپی

رییس سازمان ملی استاندارد:

مجوزی برای استفاده از خمیرمرغ نداده‌ایم

مجوزی برای استفاده از خمیرمرغ نداده‌ایم رییس سازمان ملی استاندارد:
رییس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: هیچ‌گونه مجوزی برای استفاده خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس داده نشده و از هفته آین ...

رییس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: هیچ‌گونه مجوزی برای استفاده خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی به ویژه سوسیس و کالباس داده نشده و از هفته آینده جلسات مشترکی با سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی برای بررسی این موضوع خواهیم داشت.

به گزارش کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایسنا، نیره پیروزبخت با تاکید بر این‌که برای استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی حتما سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باید مجوز دهند، گفت: بر کارخانه‌های تولید فرآورده‌های گوشتی نظارت می‌کنیم تا از خمیرمرغ استفاده نکنند.

وی در مورد مجوزهای صادر‌شده از سوی سازمان دامپزشکی برای فعالیت واحدهای تولید خمیرمرغ اظهار کرد: ممکن است سازمان دامپزشکی برای استفاده از خمیرمرغ در حوزه‌های دیگر مجوز داده باشد، ولی کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی را به‌طور کامل کنترل می‌کنیم تا از خمیرمرغ استفاده نکنند.

رییس سازمان ملی استاندارد با اشاره به این‌که تاکید سازمان ملی استاندارد بر عدم استفاده از خمیر مرغ در سوسیس، کالباس و فرآورده‌های گوشتی است، تصریح کرد: هنوز موافقت خود را برای بکارگیری خمیرمرغ اعلام نکرده‌ایم و تا زمانی که به نتیجه نرسیم که خمیرمرغ در زمینه مطلوب تولید می‌شود مجوز استفاده نمی‌دهیم.

پیروزبخت در پایان به بررسی موضوع استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی توسط سازمان‌های مختلف اشاره کرد و گفت: از هفته آینده جلسات مشترک سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی آغاز می‌شود تا بررسی مجدد نسبت به استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی داشته باشیم.

پیروزبخت درمورد عرضه سنتی محصولات لبنی گفت: جلوگیری از عرضه سنتی محصولات لبنی از وظایف سازمان استاندارد نیست اما به وزارت بهداشت ، وزارت جهاد و هم به سازمان حمایت مصرف کنندگان اعلام کردیم آمادگی همکاری داریم.

پیروزبخت گفت: قطعاً باید عرضه شیر و محصولات لبنی ساماندهی شود تا از بیماری هایی مانند تب مالت و دیگر آلودگی های میکروبی جلوگیری شود.

 با وجود این‌که سازمان دامپزشکی از آذرماه سال گذشته بارها اعلام کرده است که می‌توان از خمیرمرغ در صنایع غذایی استفاده کرد، سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو به دلیل تامین بهداشت و سلامت جامعه تاکنون مقابل خواسته کارخانه‌ها مقاومت کرده‌اند اما با توجه به تلاش کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی برای اخذ مجوز بکارگیری خمیرمرغ باید دید این دو سازمان تا چه زمانی در مقابل خواسته سازمان دامپزشکی و کارخانه‌ها مقاومت می‌کنند.