10 خرداد 1394 - 14:38
شناسه خبر: 2870
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
در نشست صمیمانه وزیر بهداشت با اعضای کانون صنفی صنایع غذایی مطرح شد
مسئولیت ها به بخش خصوصی سپرده شود
در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه صنایع غذایی وزیر بهداشت در نشستی صمیمی با دبیرکل و دبیران انجمن های صنایع غذایی کشور حاضر شد و دو طرف به بیان دیدگاه های خود پرداختند. در این نشست وزیر بهداشت اعلام کرد در راستای تقویت بخش خصوصی و تشکل های مردم نهاد درخواست مشارکت بیشتر اعضای کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی در تصمیم سازی ها شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، در حالی نمایشگاه «ایران آگروفود» به پایان رسید که حسن قاضی زاده هاشمی و هیات همراهش به عنوان یکی از بلندپایه ترین مسئولان دولتی بودند که از این نمایشگاه بازدید کردند. پس از بازدید وزیر بهداشت از غرفه های مختلف، قاضی زاده هاشمی در نشستی با دبیران کانون انجمن های صنایع غذایی ایران حاضر شد.
در این نشست صمیمانه ابتدا دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط انجمن های صنایع غذایی در بالارفتن کیفیت تولیدات داخلی گفت: برای فعالان صنعت غذا سلامت مردم در اولویت قرار دارد.
کاوه زرگران ادامه داد: با وجود برخی ناهماهنگی هایی که میان دستگاه های دولتی در خصوص استاندارد موادغذایی وجود دارد، صنایع غذایی توانستند سطح کیفی تولیدات خود را به اندازه ای افزایش دهند که در دیگر کشورها به عنوان مواد سالم و مورد اعتماد مورد استقبال قرار گیرد.
در ادامه وزیر بهداشت نیز با تایید کیفیت اکثر تولیدات صنایع غذایی گفت: من صمیمانه از تولیدکنندگان صنعت غذا می خواهم همچنان که سلامت مردم را بر دیگر مسائل اولویت می دهند، به این نکته توجه کنند که برخی تولیدکنندگان زیر پله ای و فاقد مجوز و پروانه هستند که هر چند مدت یکبار باعث بدنامی برخی محصولات غذایی می شوند. به همین جهت ضروری است که در کنار دیگر دستگاه های نظارتی، صنف مربوطه نیز در شناسایی این افراد دولت را یاری کنند.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: تاکید شخص رییس جمهور بر تقویت نهادهای صنفی است و دولت یازدهم بنا دارد تا هر چه بیشتر بخش خصوصی تقویت شود. در همین راستا از انجمن های صنفی می خواهیم که خود نظارت بر اصناف خود را به دست گیرند و اجازه تخلف را ندهند.
وی به ممنوعیت فعلی استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی توسط سازمان استاندارد را مثال زد و گفت: خمیر مرغ در تمام دنیا در فراورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و ممنوعیت چندانی هم ندارد، اما تخلف چند واحد که بعضا بی نام و نشان هم هستند باعث شده تا در حال حاضر تولید خمیر مرغ متوقف شود.
وزیر بهداشت با اعلام اینکه وی مخالف استفاده خمیر مرغ نیست، تاکید کرد: سازمان دامپزشکی باید نظارت و مسئولیت های خود را به سرانجام برساند.
در ادامه این نشست چند تن از اعضای کانون انجمن های صنایع غذایی به بیان مشکلات خود پرداختند. دبیر انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران یکی از این افراد بود. رضا باکری اعلام کرد این انجمن آمادگی دارد تولید و توزیع بیش از 5 میلیارد و هشتصد میلیون شیر پاکتی 200 سی سی رایگان را در مدارس بپذیرد.
به گفته باکری، در طرحی که انجمن صنایع فراورده های لبنی مدنظر قرار داده است، تولید و توزیع شیر رایگان که از مقطع مهدکودک تا دانشگاه را شامل می شود 16 میلیون نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد و در تمام طول سال ادامه خواهد داشت.
وزیر بهداشت با استقبال از این طرح و دیگر نکات مطرح شده توسط دیگران حاضران در این نشست با تقدیر از نگاه سلامت محور اعضای کانون انجمن های صنایع غذایی اعلام کرد که تمام امکانات و هماهنگی های دولتی را برای به سرانجام رسیدن مباحث طرح شده در دستور کار قرار خواهد داد.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: خواستار این است که با تقویت بخش خصوصی و تقویت کانون انجمن های صنایع غذایی از تصدی دولتی در بخش غذا کاهش یابد و نه تنها تشکل صنفی صنایع غذایی وظیفه نظارت را برعهده بگیرند بلکه در تصمیم سازی های مهم این حوزه نقش موثرتری بیایند.