03 خرداد 1394 - 14:39
شناسه خبر: 2857
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
گوشت های مورد استفاده در سوسیس و کالباس کاملا استاندارد و بهداشتی است
دبیرکانون انجمنهای صنایع غذایی تصریح کرد: از گوشت بوفالو در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمیشود و اگر به فرض هم از این گوشت در تولید فرآور ...
دبیرکانون انجمنهای صنایع غذایی تصریح کرد: از گوشت بوفالو در تولید سوسیس و کالباس استفاده نمیشود و اگر به فرض هم از این گوشت در تولید فرآوردههای گوشتی استفاده شود در حد استاندارد و تحت نظارت سازمان استاندارد است درصورتیکه اخبار اخیر در این باره، هجمه نادرست به صنعت فرآوردههای گوشتی وارد کرده است.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، کاوه زرگران با بیان اینکه سال گذشته فقط 800 تن گوشت بوفالو به کشور وارد شده است، اظهار کرد: شایعاتی که در مورد گوشت بوفالو مطرح میشود، صحت ندارد.
وی تصریح کرد: هیچگونه جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد و تمامی گوشتهای وارداتی تحت نظارت دقیق قرار دارند و جای نگرانی برای مصرف سوسیس و کالباس نیست.
برچسب ها: