24 فروردین 1394 - 11:18 شناسه خبر: 2498 نسخه چاپی

برگزاری بیست و سومین کنگره علوم صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی

برگزاری بیست و سومین کنگره علوم صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی
 بیست و سومین کنگره علوم صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی در تاریخ 23و22 مهر ماه 94 همزمان با روز جهانی غذا به همت انجمن ...

 بیست و سومین کنگره علوم صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی در تاریخ 23و22 مهر ماه 94 همزمان با روز جهانی غذا به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در مشهد برگزار می شود.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.23ncfst.irمراجعه فرمائید

 

منبع: فودپرس