15 فروردین 1394 - 11:18
شناسه خبر: 2381
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
دبیر سندیکای صنایع کنسرو:
عرضه کنسرو ماهی تن با تخفیف 50 درصدی معقول نیست
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران عرضه کنسرو ماهی تن با تخفیف 50 درصدی را غیرمعقول و غیرمنطقی دانست.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، محمد میررضوی درباره برخی مطالب منتشر شده در فضای مجازی درباره صنعت کنسرو ماهی کشور توضیح داد: متاسفانه چندی است در برخی سایتها مطالبی کذب و تحریف شده در خصوص صنعت کنسرو ماهی از قول اینجانب منتشر شده که موجب تشویش اذهان عمومی شده است. آنچه که اینجانب اعلام کرده ام به این است که در ایران حدود 120 واحد تولیدکننده کنسرو ماهی تن وجود دارد که حدود 30 درصد آنها تحت نظارت سندیکای صنایع کنسرو فعالیت می کنند که واحدهایی شناسنامه دار بوده و دارای برندهای معتبر هستند و محصولات تولیدی آنها عموما از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: البته به این معنا نیست که محصولات سایر واحدهایی که عضو سندیکا نیستند کیفیت مناسبی ندارند، احتمالا محصولات بعضی از این واحدها نیز از کیفیت بالایی برخوردار باشند اما بنده به دلیل آنکه این واحدها تحت نظارت سندیکا فعالیت نمی کنند نمی توانم در موردشان اظهارنظر کنم.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: قیمت مصرف کننده هر قوطی کنسرو ماهی 180 گرمی 5600 تا 5700 تومان است و عرضه کنسرو ماهی تن با تخفیف 50 درصدی چندان معقول و منطقی به نظر نمی رسد. البته عواملی همچون وزن خالص محصول، نوع ماهی مورد مصرف، کیفیت محصول ، رنگ گوشت و نوع عرضه فرآورده نیز در قیمت محصول موثر است.
میررضوی اضافه کرد: به عنوان مثال ماهی هوور و یا زردباله (گیرز) نسبت به ماهی زرده و یا بادبان ماهی (اسبک) از کیفیت و قیمت بالاتری برخوردار است. همچنین رنگ گوشت فرآورده (تیره یا روشن) و نوع عرضه فرآورده (به صورت تکهای یا خرد شده) نیز در قیمت محصول نقش مهمی ایفا دارد.
وی تاکید کرد: به تمامی مصرف کنندگان اطمینان خاطر می دهم که صنعت کنسرو ماهی به دلیل وجود فرآیند حرارتی (استیریلیزاسون) هیچگونه نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده ندارد و از این حیث یکی از پاکترین و سالمترین صنایع غذایی کشور محسوب می شود