15 آذر 1400 - 8:56
شناسه خبر: 18333
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
گرانی مواد اولیه، کیفیت شیرینی را کم کرد
به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران»به نقل از مهر،علی بهره مند اظهار کرد: قیمت دستوری نمی تواند در حوزه قنادی به کار بیاید؛ امروز برای واحد قنادی نرخ اعلام می شود و یک هفته بعد قیمت مواد اولیه افزایش می یابد و اصلا امکانپذیر نیست که به صورت دستوری قیمت نهایی را تعیین کنیم.رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینیفروشی و کافه قنادی تهران افزود: اگر دولت قیمت مواد اولیه تولید را ثابت نگه دارد، تولیدکننده به هیچ وجه به سمت افزایش قیمت نمی رود زیرا افزایش قیمت، منجر به کاهش تقاضا می شود.
وی گفت: در حال حاضر قیمت شیرینی بالاست ولی مواد اولیه گران است و طبیعتا با این مواد اولیه، قیمت نهایی محصول هم گران می شود که اصلا به نفع قنادان نیست.بهره مند افزود: در حال حاضر قیمت شیرینی های پرمصرف حتما باید مصوب انجمن حمایت از مصرف کنندگان و اتاق اصناف باشد که متاسفانه امروز قیمت را اعلام را می کنیم یک هفته بعد قیمت مواد اولیه ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می یابد. مابقی شیرینی ها را خود واحد صنفی تعیین می کند.
آخرین نرخ ها در آستانه یلدا
وی در مورد آخرین قیمت ها نیز گفت: آخرین قیمت ها در مرداد ماه ابلاغ شد که بر این اساس، قیمت شیرینی تر برای واحدهای درجه یک ۷۸ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۶۰ هزار تومان، قیمت شیرینی زبان، پاپیون و دانمارکی برای واحدهای درجه یک ۶۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۵۰ هزار تومان و قیمت شیرینی کیک یزدی برای واحدهای درجه یک ۴۹ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۳۹ هزار تومان است.رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینیفروشی و کافه قنادی تهران گفت: با توجه به اینکه واحد صنفی نمی تواند قیمت این محصولات را راسا تعیین کند به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه مجبور می شود کیفیت را تنزل دهد.بهرهمند افزود: علیرغم افزایش قیمت مواد اولیه همچون تخممرغ، روغن و شکر با توجه به کاهش قدرت خرید مردم تا پایان سال برنامهای برای افزایش قیمت شیرینی نداریم.