01 آذر 1400 - 8:44 شناسه خبر: 18216 نسخه چاپی

سالانه ۵۰ هزار تن سیب در استان کرمانشاه تولید می‌شود

سالانه ۵۰ هزار تن سیب در استان کرمانشاه تولید می‌شود
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به اینکه میزان تولید سیب در استان سالانه ۵۰ هزار تن است، گفت: باغداران به طور متوسط از هر هکتار ۱۵ تن برداشت می‌کنند.

به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران» به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کرمانشاه، منصور احمدی اظهار کرد: در استان کرمانشاه به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی انواع درختان سیب از گذشته تاکنون کشت شده است.مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات استان سه هزار و ۳۴۰ هکتار است، باغداران به طور متوسط از هر هکتار ۱۵ تن  برداشت می‌کنند و میزان تولید سیب در استان سالانه حدود  ۵۰ هزار تن است.

احمدی اضافه کرد: گلدن، رد دلیشز، رد استارکینگ، گرانی اسمیت، گالا، دلبار استیوال، فوجی، برابرن، گلاب کرمانشاهی، گلاب کهنز از ارقام سیب درختی کرمانشاه است.وی گفت: فرآوری این محصول در استان نیاز به ایجاد صنایع تبدیلی دارد که در حال حاضر در استان کرمانشاه ایجاد نشده است.