30 دی 1393 - 14:1
شناسه خبر: 1708
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
صدور پروانه بهداشتی دامپزشکی بسترساز توسعه صادرات و ارزآوری بیشتر است
صدور پروانه بهداشتی دامپزشکی در زمینه سلامت دام و فرآورده های خام دامی، زمینه صادرات پایدار این فراورده ها و افزایش ارزآوری و حضور در بازار های بین المللی را ایجاد می نماید.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد 1262 فقره پروانه بهداشتی بهره برداری انواع واحدهای پرورش دامی از جمله پرواربندی و داشتی دام سبک و سنگین ، پرورش انواع ماکیان ( مرغ ، بوقلمون ، کبک ، بلدرچین ,شترمرغ و... ) ، پرورش انواع آبزیان (سردابی,گرمابی,تزئینی و...) در راستای اعمال وظایف و تکالیف قانونی و تضمین کیفیت و سلامت فراورده های خام دامی و آبزیان، پس از بازدید کارشناسان دامپزشکی و توصیه های بهداشتی و آموزش و الگوسازی روش های صحیح و بهداشتی و رعایت موارد امنیت زیستی صادر و یا تمدید گردید ه است.
دکتر جعفر عطارباشی اعلام داشت: بمنظور تکریم ارباب رجوع و کاهش ترددهای بین شهری , این پروانه ها عمدتا بصورت متمرکز و در مرکز استان از طریق اتوماسیون اداری بررسی و صادر و یا تمدید گردیده است.
وی گفت: صدور این پروانه ها توسط سازمان دامپزشکی به عنوان تنها متولی تضمین سلامت و کیفیت فرآورده های خام دامی، نهاده های تغذیه دام و پسماندهای تولیدات دامی صورت گرفته و هدف آن نظارت بر بهداشت سازه ها و تاسیسات و در نهایت کاهش مخاطرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی محصولات می باشد.
وی خاطرنشان ساخت: نظارت بر بهداشت تولید و پرورش از مرحله صدور پروانه های بهداشتی آغاز شده و رهگیری این فراورده ها تا میز غذا را ممکن می سازد که این تلاش ها سلامت محصولات را برای مصرف داخلی نیز تضمین می نماید.