20 شهریور 1400 - 18:46
شناسه خبر: 16708
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
اعتماد استاندارد به بخش خصوصی بالاترین حمایت از تولیدکنندگان است
به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران» در این نشست سید محمد مرتضوی، رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران رسیدن به فهم مشترک بین بخش خصوصی و دولتی را نقطه عطف پیشبرد صنعت دانست و گفت: اعتماد و اطمینان استاندارد به بخش خصوصی بالاترین حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان است.او با بیان اینکه سختگیریهای این سازمان، زمینه تحول در صنایع غذایی را فراهم کرد، افزود: سختگیریهای استاندارد زمینهای را فراهم کرد تا رشد واقعی در صنعت غذایی محقق شود، بطوریکه برخی صنایع امروز در فهرست بهترینهای صنایع غذایی دنیا قرار دارند.
دراین راستا غلامرضا شریعتی، رئیس سازمان ملی استاندارد نیز با اشاره به ظرفیتهای علمی و فنی این مجموعه عنوان کرد: باید از ظرفیتهای کانون در فرایندهای مرتبط با نظارت بر اجرای استاندارد در صنعت غذا و کنترل ایمنی و سلامت محصولات غذایی با تمرکز بر مواد اولیه استفاده شود.او با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد، طبق وظایف حاکمیتی خود، نظارت عالیه را بر اجرای استاندارد دارد، گفت: اگر فرآیند نظارت و اصلاح ساختار به افراد کارآمد که سالها تجربه گرانقدر دارند سپرده شود بطورحتم نتایج مطلوب تری را شاهد خواهیم بود.
در ادامه این نشست تفاهمنامه همکاری بین کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران و سازمان ملی استاندارد امضا شد.در این تفاهمنامه، استفاده بهینه از تواناییهای علمی، فنی و پژوهشی، بهره گیری از امکانات سخت افزاری و نرمافزاری برای تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بینالمللی، مشارکت در تهیه و تصویب استراتژیها و اهداف کیفی صنعت، انجام پروژههای پژوهشی مشترک در صنعت غذا، گسترش همکاری در کمیتههای متناظر ایزو به عنوان مهمترین هدف مطرح شده است.همچنین ارتقای کیفی محصولات تولیدی صادراتی و وارداتی و بهره مندی از ظرفیت های کانون در فرایند مرتبط با نظارت بر اجرای استاندارد در صنعت غذا و کنترل ایمنی و سلامت محصولات غذایی با تمرکز بر مواد اولیه از دیگر موضوعاتی بود که در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفت.
در مراسم امضای این تفاهم نامه، رضا باکری، دبیر انجمن لبنیات و عضو هیات مدیره کانون، رشید عزیزپور، دبیرکل کانون و سید محمد میررضوی، دبیر انجمن صنفی صنایع کنسرو ایران نیز حضور داشتند.
تفاهمنامه مذکور با اعتبار ۳ سال در ۴ ماده و ۳۷ بند به امضای مسلم بیات، معاون نظارت بر اجرای استاندارد و سید محمد مرتضوی، رئیس کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران رسید.