24 دی 1393 - 9:54 شناسه خبر: 1599 نسخه چاپی

میزان صادرات شکلات در کشور 6 درصد رشد داشته است

میزان صادرات شکلات در کشور 6 درصد رشد داشته است
 مغازه‌ای گفت: از نظر کیفیت بسته‌بندی ماندگاری بالا در وضعیت مناسبی هستیم وضعیت شکلات در حال رشد است.به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن&z ...

 مغازه‌ای گفت: از نظر کیفیت بسته‌بندی ماندگاری بالا در وضعیت مناسبی هستیم وضعیت شکلات در حال رشد است.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، مهندس مغازه‌ای عضو انجمن صنفی شیرینی و شکلات گفت: طبق آمار بدست آمده میزان صادرات شکلات در کشور حدود 5 یا 6درصد رشد داشته است علت این رشد می‌تواند کیفیت مطلوب بسته‌بندی مناسب ماندگاری بالا و تنوع بالا باشد که باعث جذب بیشتر کشورهای هدف است.

وی در خصوص مشکلات پیش‌رو این صنعت گفت: ورود غیر رسمی و قاچاق محصولات مشابه بدون کنترل و نظارت باعث تاثیر بر بازار داخلی و قیمتها می‌شد.

مغازه‌ای تصریح کرد: محصولات قاچاق از کیفیت مناسب برخوردار نیست و معمولا کالاهای معیوب جمع شده از بازار است که متاسفانه به وفور وارد کشور می‌شود.

دبیر انجمن صنفی شکلات و شیرینی در خصوص قیمتها گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و نوسانات دلار شاهد افزایش طبیعی قیمت هستیم.

وی با اشاره افزایش قیمت داخلی شکر بیان کرد: قیمت شکر از 1600 تومان به 2200 تومان تغییر پیدا کرده است و در قیمت تمام شده محصولات موثر است.

مغازه‌ای در پایان گفت: علاقه‌ای به افزایش قیمت نداریم ولی چون محصولات از محصولات لوکس به شمار می‌رود و در سبد کالای اساسی نیز وجود ندارد باید قیمتها را به صورت طبیعی افزایش دهیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران