21 دی 1393 - 13:25 شناسه خبر: 1553 نسخه چاپی

رئیس اتحادیه نانوایان خبر داد

20 درصد از نانوایی‌های کشور آزادپز می‌شوند

20 درصد از نانوایی‌های کشور آزادپز می‌شوند رئیس اتحادیه نانوایان خبر داد
رئیس اتحادیه نانوایان گفت:طبق دستورالعمل هیأت وزیران ?? نانوایی سنگکی از امروز و ??? نانوایی لواش، تافتون و بربری از ابتدای بهمن به صورت آزادپز و خارج ...

رئیس اتحادیه نانوایان گفت:طبق دستورالعمل هیأت وزیران ?? نانوایی سنگکی از امروز و ??? نانوایی لواش، تافتون و بربری از ابتدای بهمن به صورت آزادپز و خارج از نرخ مصوب دولت در تهران فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، قاسم زراعت‌کار اظهار داشت: طبق دستورالعمل هیأت وزیران تا پایان سال جاری 20 درصد از نانوایی‌های کشور می‌توانند به سمت آزادپزی بروند که 31 نانوایی سنگکی از امروز (21 دی ماه) و 120 نانوایی لواش، بربری و تافتون از ابتدای بهمن ماه در سطح پایتخت فعالیت خود را به صورت ‌آزادپزی آغاز می‌کنند.

وی ادامه داد: در کنار آن 20 درصد از نانوایی‌های سطح کشور نیز به این طرح خواهند پیوست و قیمت در این نانوایی‌ها بر اساس کیفیت و عرضه و تقاضا تعیین خواهد شد.

رئیس اتحادیه نانوایان در پاسخ به اینکه چه معیاری برای برخورد با زیاده‌خواهی برخی نانوایان آزادپز خواهید داشت؟ این گونه پاسخ داد: البته اگر چه قیمت این نانوایی‌ها خارج از نرخ مصوب دولتی است، اما مشغول کار کارشناسی برای حدود قیمتی آن هستیم، به طوری که طبق برآورد حدودی که کرده‌ایم، قیمت نان سنگک آزادپز حدود 1300 تا 1350 تومان خواهد بود و حدود قیمتی نان‌های دیگر نیز تا پایان ماه مشخص می‌شود.

 

منبع: فارس