12 تیر 1400 - 8:40 شناسه خبر: 14290 نسخه چاپی

مدیر تعاون روستایی کرمانشاه بیان کرد:

تشکیل اتاق اصناف کشاورزی در افزایش تولید محصولات تاثیر بسزایی دارد

تشکیل اتاق اصناف کشاورزی در افزایش تولید محصولات تاثیر بسزایی دارد مدیر تعاون روستایی کرمانشاه بیان کرد:
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه با اشاره به شعار سال مبنی بر تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها گفت: تشکیل اتاق اصناف کشاورزی تاثیر بسزایی در بهره‌وری و افزایش تولید محصولات کشاورزی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران به نقل از ایرنا ایرج صفایی گفت: هفت صنف در حوزه کشاورزی شامل زراعت باغبانی، صنایع تبدیلی، آبزی‌پروری، جنگل کاری، دامداران و مکانیزاسیون برای تشکیل اتحادیه در سطح شهرستان‌ها در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: حداقل تشکیل ۲ اتحادیه از هر صنف یاد شده در سطح  هر شهرستان برای ایجاد اتاق اصناف کشاورزی ضروری است.

او اضافه کرد: با تشکیل اتاق اصناف، بهره برداران بخش کشاورزی باید عضو نظام صنفی و اتحادیه مذکور باشند.

مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه در ادامه یکی دیگر از مزایای اتاق اصناف کشاورزی را اعتباربخشی به پروانه‌های کشاورزی اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه استان کرمانشاه قطب کشاورزی است باید با تمام توان و استفاده از همه ظرفیت‌ها نسبت به تشکیل اتاق اصناف کشاورزی اقدام کرد.

صفایی، هویت بخشی به کسب و کار کشاورزان را یکی از اهداف تشکیل اتاق اصناف کشاورزی عنوان کرد و گفت: در هر شهرستان استان کرمانشاه اتاق اصناف کشاورزی ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: پروانه‌ کسب بهره برداران بخش کشاورزی با مراجعه به ادارات جهاد کشاورزی هر شهرستان و ارائه مدارک لازم و پرداخت حق عضویت به سرعت و به صورت سالیانه صادر و تمدید می شود که اعتبار این پروانه ها به صورت استانی است.

او خواستار مراجعه هر چه سریعتر کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی جهت دریافت پروانه کسب گردید.

استان کرمانشاه بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.

داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان از جمله ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان استفاده می‌شود.

از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان‌های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی محسوب می‌شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.