30 خرداد 1400 - 11:44
شناسه خبر: 14202
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد:
برداشت ۱۲ هزار تنی انبه از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان
به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران» اردشیر شهرکی روز گذشته با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار داشت: انبه در سطح یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که یکهزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت ۱۵ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی منطقه به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
او بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهایA،B وC، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است. از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوههای گرمسیری بحساب میآید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوههایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب میکند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوههای تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در ظاهر و طعم بینظیر است.