30 خرداد 1400 - 11:44 شناسه خبر: 14202 نسخه چاپی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد:

برداشت ۱۲ هزار تنی انبه از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان

برداشت ۱۲ هزار تنی انبه از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خبر داد:
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از برداشت حدود ۱۲ هزار تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان خبرداد.

به گزارش «پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران» اردشیر شهرکی روز گذشته با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار داشت: انبه در سطح یکهزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که یکهزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

او ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت ۱۵ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شوند اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی منطقه به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

او بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین‌هایA،B وC، کربوهیدرات‌ها، اسیدهای چرب، پروتئین‌ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است. از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه‌های گرمسیری بحساب می‌آید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه‌هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند.

گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام‌های دیگر از جمله میوه‌های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در ظاهر و طعم بی‌نظیر است.