30 خرداد 1400 - 10:14 شناسه خبر: 14200 نسخه چاپی

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

ادغام و انحلال سازمان تعاون روستایی باید براساس مصوبه مجلس باشد

ادغام و انحلال سازمان تعاون روستایی باید براساس مصوبه مجلس باشد نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:
سیدجواد حسینی‌کیا گفت: تاسیس سازمان تعاون روستایی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بوده و بنابراین انحلال و یا ادغام آن هم باید براساس مصوبه مجلس باشد.

به گزارش ایرنا؛ حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا، نماینده مردم سنقر و کلیایی استان کرمانشاه، در مجلس شورای اسلامی گفت:

تاسیس سازمان تعاون روستایی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بوده و بنابراین انحلال و یا ادغام آن هم باید براساس مصوبه مجلس باشد و دولت نمی‌تواند راسا نسبت به انحلال و ادغام سازمان تعاون روستایی اقدام کند.

او ادامه داد: سازمان تعاون روستایی اتحادیه دارد و این اتحادیه‌ها فروشگاه‌های متعددی در سراسر کشور دارند و این اقدام امکان پذیر نیست.

هیات وزیران در تاریخ ششم اردیبهشت ۱۴۰۰ در بند ۳ تصویب‌نامه شماره ۱۱۸۰۰/ت۵۸۰۳۸هـ حکم به شناسایی و واگذاری وظایف تصدی‌گری سازمان تعاون روستایی به بخش غیر دولتی و همچنین واگذاری وظایف حاکمیتی آن به وزارت جهاد کشاورزی در چارچوب ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری نموده است.

او در ادامه گفت: قبول داریم که رسالت سازمان تعاون روستایی نسبت به قبل بسیار تغییر کرده و پیشتر فروشگاه‌هایی داشتند که کار توزیع خوارو بار و نفت را انجام می‌دادند و اکنون برچیده شده است.

رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعاون روستایی ظرفیت‌های خوبی دارد و باید رسالت‌های جدیدی برای آن تعریف کرد که بتواند باعث پویایی این سازمان شود.

حجت الاسلام حسینی‌کیا اضافه کرد: این سازمان می‌تواند حلقه واسطه‌ای در خرید محصولات کشاورزی و فروش بدون واسطه به مشتریان باشد و این یک کار بزرگی است که می‌تواند انجام دهد.

او گفت: برای اینکه بتوان کشاورزان و سازمان تعاون روستایی ارزش افزوده ایجاد کند یکی دیگر از راهکارها ایجاد صنایع تبدیلی توسط سازمان است.

او اظهار داشت: سازمان تعاون روستایی بعد از انقلاب عملکرد و خدمات خوبی انجام داده که خرید تضمینی گندم و ایجاد فروشگاه‌ها در مناطق روستایی از جمله این اقدامات است.

حسینی‌کیا گفت: اکنون بیش از ۲۸۰ هزار نفر در ۲۸۰ تشکل زیرپوشش تعاون روستایی در استان کرمانشاه فعالیت دارند.

او افزود: بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می‌شود.