15 مرداد 1393 - 13:54
شناسه خبر: 137
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
هدایت حسینی:
پیشرفت کیفی صنایع غذایی غیرقابل انکار است
مدیرکل غذای سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه سیاست این سازمان کاهش نظارتها در بخش تولید و افزایش نظارتها بر بخش توزیع است، گفت: در حال حاضر 70 درصد نظارتها در بخش تولید و 30 درصد در بخش نظارت است که این نسبت باید معکوس شود.
به گزارش خبرنگار روابط کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران، هدایت حسینی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه همکاری با تشکلها و انجمن های تخصصی در دستور کار دولت قرار گرفته است، افزود: به دلیل اهمیت صنعت غذا به صورت ویژه با کانون انجمن های صنایع غذایی تفاهم نامه امضا کردیم. البته به صورت جداگانه با تشکلهای عضو کانون نیز همکاریهایی داشته ایم که از آن جمله می توان به انجمن های روغن زیتون، برنج و لبنی اشاره کرد.
او با اشاره پیشرفت صنعت غذای کشور در زمینه ارتقای کیفیت محصولاتش گفت: در این زمینه می توان به صنعت آرد کشور اشاره کرد که با غنی سازی آن هم اکنون شاهد این هستیم که مشکلاتی نظیر فقر آهن در کشور کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.
مدیرکل غذای سازمان غذا و دارو با بیان اینکه هدف ما و بخش خصوصی یکی است، افزود: قرار است تیمی به صورت ویژه نحوه اجرای مفاد تفاهم نامه بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنایع غذایی را پیگیری کنند.
هدایت حسینی عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر تولید در کشور مظلوم است و ما به عنوان یک نهاد دولتی باید جلوی تولید سنگ نیندازیم. بخش خصوصی نیز باید عملکرد ما را نقد کرده و به راهکار ارائه دهد.
وی گفت: در راستای حمایت از تولید در دوره قبل با گمرک توافق کردیم تا مواد اولیه تولیدکنندگان با تسهیلات وارد شود و در عین حال بهبود فضای کسب وکار و رفع موانع تولید نیز در دستور کار دولت قرار دارد.
وی با بیان اینکه صنعت غذا جزو معدود صنایع مزیت دار کشور محسوب می شود، اظهار کرد: 100 هزار پروانه تولید یا واردات مواد غذایی در کشور وجود دارد که توسط سازمان غذا و دارو صادر شده است که نظارت بر این تعداد واحد بدون مشارکت انجمنها تخصصی ممکن نیست.