15 مرداد 1393 - 13:54
شناسه خبر: 136
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
رئیس کانون صنایع غذایی:
صنعت غذا هیچگاه به دنبال چشمپوشی از مسائل کیفی نبوده است
رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران با تاکید بر ضرورت برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان با سازمانهای نظارتی به منظور ارتقای استاندارد و کیفیت محصولات غذایی گفت: صنعت غذا هیچگاه به دنبال چشم پوشی از رعایت مسائل کیفی نبوده و تلاش دارد از علم روز دنیا برای ارتقای کیفیت و استاندارد محصولاتش بهره بگیرد که کمک وزارت بهداشت در این زمینه ضروری است.
به گزارش خبرنگار روابط کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران، سیدمحمدرضا مرتضوی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران توضیح داد: در صورت ارتباط تنگاتنگ تولیدکنندگان و سازمانهای نظارتی بسیاری از مشکلات سلامت قابل حل خواهد بود و باعث می شود از بروز بسیاری از مشکلات برای سلامت مردم جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه سلامت غذا باید از همه چیز مهمتر باشد، اظهار کرد: تلاش کانون صنایع غذایی این است که با نزدیک شدن به محققان و مسئولان کشور از مباحث علمی روز دنیا بهره مند شده و در عین حال جلوی وقوع برخی مشکلات را نیز بگیرد که این همان مصداق پیشگیری بهتر از درمان است.
رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران افزود: ایران در زمینه بهداشت و سلامت جزو سرآمد کشورهای منطقه بوده و در جلوگیری از بیماریهای واگیردار نیز بسیار موفق بوده ایم. از نمونه های موفق ارتقای سلامت در حوزه صنعت غذا نیز می توان به غنی سازی آرد با افزودن اسید فوریک و آهن اشاره کرد که تاثیر بسزایی در ارتقای سلامت افراد جامعه داشته است.