05 آذر 1393 - 12:29 شناسه خبر: 1199 نسخه چاپی

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خبر داد

رونق مکانیزاسیون در برداشت برنج

رونق مکانیزاسیون در برداشت برنج رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خبر داد
 رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور گفت: امسال با تزریق مناسب تسهیلات، شاهد رونق مکانیزاسیون در عرصه برداشت برنج هستیم.به گزارش پایگاه خبری ...

 رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور گفت: امسال با تزریق مناسب تسهیلات، شاهد رونق مکانیزاسیون در عرصه برداشت برنج هستیم.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، کامبیز عباسی در حاشیه افتتاح چهارمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، ادوات کشاورزی، ماشین الات وابسته، آبیاری بر نهاده ها محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مازندران در قائمشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی دو سال اخیر در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی شاهد اتفاقات مثبت به خصوص در فضای سرمایه گذاری بوده ایم.

وی با بیان اینکه خط تولید شماره یک مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته ایجاد شد که بیش از 95 درصد آن جذب شد، گفت: خط دوم آن در اول مرداد امسال با اعتبار بالغ بر 800 میلیارد تومان در کشور راه اندازی شد.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور یادآور شد: تولید خط مکانیزاسیون کشاورزی برای اولین بار با اعتبار 750 میلیارد تومان در کشور راه اندازی شد.

عباسی با بیان اینکه در سال جاری برنامه جامع 12 ساله توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به عنوان نقشه راه مکانیزاسیون در مقطع زمانی پنج تا هفت ساله برنامه ریزی شده است، گفت: در این برنامه توجه ویژه ای به مکانیزاسیون بخش کشاورزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه زراعت برنج ازجمله کارهای سخت است که هزینه های تولید بالایی را در بردارد، روش تولید سنتی سبب به خطر انداختن سلامت کشاورزان می شود که از سال گذشته و امسال با تزریق مناسب تسهیلات شاهد رونق مکانیزاسیون در عرصه کشاورزی برنج هستیم.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور تصریح کرد: سال گذشته 80 میلیارد تومان برای مکانیزاسیون برنج در اختیار استان مازندران قرار گرفته است، گفت: امسال 70 میلیارد تومان برای تجهیز ادوات کشاورزی به مازندران اختصاص دادند که بیش از 37 میلیارد تومان آن جذب شده است.

عباسی ادامه داد: امسال تسهیلات 100 میلیارد تومان با نرخ سود 17 درصد به استان مازندران ابلاغ شده که در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه مازندران جزو هفت استان اول جهت جذب تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی است، افزود: مازندران دارای پتانسیل بالایی در بخش زراعت،باغبانی و زراعت برنج است.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور با اعلام اینکه در گذشته بیش از یک سوم مزارع برنج با کمباین های مخصوص برداشت انجام می شود که رکود بی سابقه ای در مکانیزاسیون داشته است، گفت: سال گذشته 700 تا یک هزار دستگاه انواع کمباین برنج، 500 دستگاه تراکتور ویژه شالیزاری و 600 دستگاه انواع ماشین های نشاکار به مزارع شالیزاری ورود پیدا کردند.

عباسی ادامه داد: حدود یک سوم مزارع کشور به صورت مکانیزه نشاکاری می شود که در برنامه 12 ساله توسعه مکانیزاسیون برنج تدوین شده است.

 

منبع: ایسنا