13 مرداد 1393 - 10:38 شناسه خبر: 118 نسخه چاپی

تولید گوشت گاو 10 درصد افزایش یافته است

تولید گوشت گاو 10 درصد افزایش یافته است
خندان گفت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.به گزارش روابط عمومی کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، حسین خ ...

 خندان گفت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، حسین خندان، رییس اتحادیه گوشت گاو  اظهار داشت: تولید گوشت گاو در 5 ماهه سال جاری نسبت به 5 ماهه سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.

وی در ادامه افزود: طی یک سال گذشته هیچ افزایش قیمتی در خصوص قیمت گوشت نداشتیم زیرا قدرت خرید مردم کاهش یافته است.

خندان با اشاره به افزایش تولید گوشت در کشور تصریح کرد: استانهای کرمانشاه،‌ سنندج، زنجان، شیراز و اصفهان در زمینه تولید پیشتاز هستند.

وی در خصوص قیمت انواع گوشت نیز اضافه کرد: گوشت گوساله به صورت مخلوط 28 هزار و 500 تومان عرضه می‌شود و قیمت‌های لاشه‌ گوسفند نیز بین 27 و 28 هزار تومان است.

خندان در پایان یادآور شد: وزارت صنعت و معدن و تجارت و امور پشتیانی دام تصمیم به کاهش قیمت علوفه گرفته‌اند و هم چنین مقصد واردات گوشت فقط از برزیل صورت می‌گیرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.